Hoi!. Super dat je onze pagina bezoekt!. Hieronder vind je wat algemene info over wie we zijn en wat we doen en belangrijk vinden. De website is nog lang niet naar wens, hier word aan gewerkt!. Dit gezegd staat bij ons in de shop de sfeer en huiselijkheid op nummer 1. Je zit vaak lang op onze stoel en dus moet het voor jou een leuke en ontspannen ervaring zijn, afgezien van de pijn van de naalden uiteraard. 

We nemen tijdens het tatoeëren alle tijd voor jou en overhaasten niks. Verder is het belangrijk om te melden dat alles wat er gezegd word in de shop, daar ook blijft. We vinden het belangrijk om discreet met onze klanten om te gaan.

Jouw gevoel over je ontwerp/ tattoo is het belangrijkst. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om daarin door te vragen en zeker te weten of je gevoelsmatig ook achter je beslissingen staat. Bij twijfel, ga nog even met ons in gesprek of denk er nog even over na. Tattoos neem je ALTIJD voor jezelf, nooit voor de artiest die de tattoo bij je gaat zetten! ( klinkt logisch, maar om teleurstellingen achteraf te voorkomen zetten we het er toch bij ). 

 

Wij hebben geen vaste openingstijden omdat wij zowel de intake als de tattoo sessies op afspraak inplannen.  Zo voorkomen we dat er niet meer onderbrekingen zijn tijdens het tatoeëren dan nodig ( uitgesloten van de vaste pauzes ).

Mocht je een afspraak willen maken, of een oriënterend gesprek willen voeren ( deze zijn overigens geheel kosteloos ), dan kun je een mailtje sturen naar de artiest van jouw keuze. Als je niet weet wie er bij je past kun je dit aangeven en zullen we tijdens het gesprek in de shop bepalen wie het beste bij jouw tattoo wensen hoort. We zullen uitgebreid de tijd nemen om samen tot de mooiste en meest gepaste tattoo te komen en jij zult uiteraard de uiteindelijke keuze hebben in wat wel of niet op je lichaam komt te staan.

 

Welke artiesten werken er in onze shop?.

 

Richard: onze echte oldschool/ japans/ kleuren artiest. Gek op dikke lijnen en zijn motto is dan ook altijd ' bold will hold'. Hij werkt op donderdag bij ons in de shop en heeft de rest van de week zijn handen vol aan zijn eigen shop in Goes.

Mocht je je in zijn stijl kunnen vinden, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lesley: Lesley heeft ons team sinds kort versterkt en focust zich nu vooral op script, dus letters/tekst/namen in alle vormen ( is hier heel sterk in ) strakke lijnen, mandala, en dotting. Hij werkt ook vooralsnog alleen op de donderdag bij ons en heeft verder zijn eigen shop in Dordrecht.

Ook hier geldt; wil je op basis van deze info van Lesley een tattoo? stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maaike: Maaike is onze realistisch specialist en focust zichzelf vooral op fotorealisme ( portretten, dieren, bloemen). Eigenlijk alles wat met realisme te maken heeft. Ook is zij goed in de fijne werkjes en hele gedetailleerde tattoos. Zij werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag!. 

Wil je bij haar een afspraak in de agenda? mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je foto's van ons werk zien?, bekijk deze op onze facebook of instagram pagina.

 

Ben je nieuwe klant en je komt een afspraak maken dan kan er een aanbetaling gevraagd worden.

LET OP!: zodra je deze aanbetaling hebt gedaan en je wil de afspraak niet door laten gaan, meld je dan 48 uur van tevoren netjes via de mail af. Redenen hoeven niet vermeld te worden, het op tijd afzeggen is genoeg! Doe je dit niet, vervalt de aanbetaling en krijg je deze niet terug. Als de afspraak wel op tijd geannuleerd word, krijg je de aanbetaling terug of word deze afgetrokken van het te betalen bedrag als de tattoodatum verzet word.

 

Als je een afspraak hebt, kom dan uitgerust, fit en vooral ook schoon naar de afspraak. Wij hechten veel waarde aan hygiëne en verwachten dit van onze klanten ook. Bij een afspraak van meer dan 3 uur, neem eten en drinken mee. Dit word niet door ons verzorgd ( uitgesloten van koffie, thee en water).

 

En als laatste: ben je zwanger, geef je borstvoeding na bevalling, ben je ziek, stoned of dronken, word je uiteraard niet getatoeëerd. Dit klinkt logisch, maar soms niet even duidelijk voor iedereen ;-)

We zien je graag in onze shop!

Greetzz, Team Ink2ition.